Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

lauantai 2. maaliskuuta 2013

Arvonta on suoritettu!

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille, teitä oli ennen näkemättömän upea määrä.
Kiitos kaikille ideoita ja toiveita esittäneille, siitä oli paljon iloa ja apua tulevaisuuden suhteen.

Moni toivoi skräppäyksen alkeita ja ilokseni voinkin ilmoittaa, että skräppäyksen perusteet kurssi verkossa alkaa 13.3. Tutustu kurssiin täällä.

Myös mixed mediaa toivottiin paljon ja sekin toive on kuunneltu. Toukokuussa verkossa alkaa mixed media kurssi, jonka kuluessa tutustutaan erilaisiin tekniikoihin, materiaaleihin ja medioihin, joita voi käyttää sekä skräppäyksessä, korttiaskartelussa kuin muussakin luovassa työskentelyssä.
Mixed media kurssilla on opena lisäkseni Paperiliittimen Riikka. Mixed Media kurssi kestää kuukauden ja sisältää yhteensä 8 tekniikkaa, videoita, ideoita ja opastusta oman työn tueksi.

Kurssin hinta on 30€. Kurssi + materiaalipaketti 50€ Lisätietoja ja ilmoittautumiset: minnis.enqvist@luukku.com

Mutta nyt itse asiaan. Arvonnassa onnettarena toimi tyttäreni. Ja voittajaksi poimittiin Ansku!


Onnittelut minultakin. Blogiin laitoin mainoksen. Facebookissakin on tykätty.
MixedMedia kurssi tyyliin Finnabair olisi kiva joko livenä tai verkossa. Eli kaksi arpaa kun facessa oli jo tykkäys :)jaan eteenpäin."


Koska arvontaan osallistui niin huima määrä ihmisiä, päätin arpoa vielä kaksi paikkaa 13.3 alkavalle skräppäyksen perusteet verkkokurssille.


Kahdella arvalla mukana! FB:ssä tykätty ja kyllä kurssit kiinnoistaisi, jos olisivat omalla paikakunnalla eli aika kaukana pääkaupunkiseudulta. Erilaiset väritykset ja taustojen teko olisi aika kiinnostavaa.

Tykätty on.
Jaettu on : http://sotkutassu.wordpress.com/2013/01/21/vink-vink-2/
(Poimin kuvasi siihen, toivottavasti ei haittaa.)

Ja vielä niitä ideoita ja ajatuksia. Pitäisin itsetehtyjen koristeiden kurssista. Erilaiset tekniikat kiinnostaa myös. Mixed media oli todella mahtava livekurssina ja varmasti voi olla kiva myös verkkoversiona.

Sellainen ajatus tuli mieleen, että voisi olla ihan hauskaa myös sellainen kurssi, johon tulisi tarvikkeet (ei nyt tiettykään mitkään sakset ja paperileikkuri, mutta esim. alkeiskurssille 12x12" paperi, 6x6" paperi, vähän koristeita ja kirjaimia) postitse, video pläjäys tekemisestä ja sitten kenties sähköposti-kommentointi omasta työstä, jos laittaisi siitä valmiista tuotoksesta kuvan sulle päin. Tuommoiseen voisi ehkä yrittää houkutella sponsoreitakin mukaan.

Eli kiitos vielä kaikille osallistuneille ja voittajat, ottaisitteko minuun yhteyttä sähköpostitse?


Nyt meillä aletaan keskittyä 5v synttäreiden juhlintaan!

2 kommenttia:

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.