Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

perjantai 2. toukokuuta 2014

Unelmien työtilaHitaasta alusta huolimatta rakennusprojekti on päässyt nyt kunnolla vauhtiin. Uusi työtila tulee olemaan valoista ja tilavampi kuin nykyinen. Nyt on aika haaveilla siitä, millaisen olisi unelmieni työtila. Pinterest on hyvä työkalu tähän. Olen luonut sinne taulun, johon olen pinnannut työtiloja jotka minua inspiroivat! Kurkkaa Pinterest tauluni tästä.


Avohyllyjä työtilaan!

Kuva: blackpenwhitepaper.com

Haluaisin työtilaan avohyllyjä silläkin, että ne keräävät hirveät määrät pölyä. Haluan nähdä tarvikkeet, jotka ovat käytössäni. Tässä kuvassa on käytetty Elfa -järjestelmää, tai jotakin sen tyylistä. Tämä olisi siis myös suhteellisen helppo ja edullinen tapa säilyttää tarvikkeita.
Toinen vaihtoehto olisi lasikaappi, mutta kiinteät kaapit eivät mielestäni ole riittävän joustavia, eivätkä ilmavia. Ja niiden kustannukset nousevat paljon korkeammalle.


Pienet tavarat järjestykseen!

Kuva: the36thavenue.com


Tälläinen hylly voisi myös olla kiva kaikille pikkutavaroille ja työvälineille. Tuosta Ikean kärrystä olen haaveillut myös, saakohan niitä edes enää? Ongelmahan mulla on juuri tuo pientavaran säilytys.
Miten saisi kaiken pienen tavaran säilytettyä niin, että se olisi oikeasti tarvittaessa helposti käytössä, eikä hukkuisi muiden tavaroiden joukkoon.


Kuva: flickr.com


Onko teillä hyviä ideoita koristeiden ja muun pienen tavaran säilytykseen? Pysyykö askartelutilanne järjestyksessä?


Photobucket

4 kommenttia:

 1. Haaveilen myös askartelutilasta, en tiedä tulenko koskaa omaa huonetta saamaan. Olohuoneen nurkassa mennään tällä hetkellä. EI kovin siistiä mutta ei muutakaan mahdollisuutta, paitsi lopettaa askartelu. Sekin on käynyt mielessä kun on niin sotkuista tämä harrastus. Nytkään en ole viitsinyt mitään aloittaa ettei järjestys mene taas sekaisin :) Mulla on Expedit hyllykkö johon laitoin laatikot ja siellä on pikkusälää, Ikean puinen 9 lokeroinen laatiko löytyy myös pikkusälälle. Alimman kuvan sininen pesusoikko löytyy myös ja siihen olisi kiva jotain säilöä jos olisi tilaa sille, oli meidän kylppärissä mutta pistin kaappii kun ei ole käyttöä, samaa sarjaa löytyy myös ämpäri jossa säilytän pyykkipulveria.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilanpuute on todella ikävä juttu, etenkin jos rakastaa mixed mediaa ja haluaa kokeilla erilaisia juttuja. Ei kuitenkaan kannata kokonaan lopettaa, ehkä joku sellainen työpöytä, jonka kansi taittuu ylös. Olipas vaikeasti selitetty, muistaisin, että Riikalla on sellainen.

   Poista
 2. Upealta näyttää... haaveet ja tuleva... kärryä saa, ostin juuri 2, kolmatta haaveilen. MInulla ongelma se, että tulen joutumaan luopumaan osasta tilasta 2v sisällä (kun pojat kasvaa ja kaipaa omia huoneita, niin minun pitää muuttaa nukkumaan työhuoneeseen). JOten haen nyt nyt jo valinnoillani ratkaisuja siihen hetkeen ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Askartelussa haastetta tuo mielestäni juuri se, että mä ainakin haluaisin nähdä kaikki tarvikkeet. Toisaalta työtila pitäisi käyttää mahdollisimman hyödyllisesti. Ja toteuttamisen pitäisi olla edullista!

   PS. Sain kärryn! :D

   Poista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.