Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Kerroksia, kerroksia!

Oltiin viikko sitten Turussa Riikan kanssa ja osallistuin hänen kurssilleen, kerroksia, kerroksia!
Koen, että kerrokset ovat itselleni tyypillinen tapa työskennellä ja äkkiseltään siitä voisi vetää sen johtopäätöksen, ettei kannata mennä kurssille aiheesta, josta jo tietää aika paljon. Mutta romutampa tuon myytin tässä ja nyt!

Juuri sellaiselle kurssille kannattaa osallistua! On todella antoisaa nähdä erilaisia työskentelytapoja ja ylipäätään ravistella omia pinttyneitä tapojaan. Välillä kurssilla tuli sellaisia "herranjestas, voiko ton ajatella noinkin!" -välähdyksiä. Etenkin ohjaajalle on hyväksi saada uusia näkökulmia tekemiseen ja oppia uutta! Sillä aina oppii uutta.

Luovat harrastukset on siitä mukavia, että koskaan ei ole valmis vaan aina on mahdollisuus oppia, kehittyä ja oivaltaa uusia asioita. Suosittelen Kerroksia, kerroksia kurssia kaikille enemmän ja vähemmän skräpänneille!

skräppäys

skräppäysLast weekend I was in Turku with my friend Riikka. Her worshop was before mine, so I could participate her workshop "layers, layers". Even I think that my style is about layering, I wound so many new things from her workshop! It was really good fun.

4 kommenttia:

  1. Tää on hieno ja ehdottomasti olen samaa mieltä, että kannattaa osallistua. Minäkin kaikenmoista olen tehnyt, mutta uusia juttuja tuli teidän molempien kurssilla, joten nyt oon "intoo piukas"...työt vaan haittaa harrastamista.

    VastaaPoista
  2. Mahtavat värit ja ihanan paljon kerroksia ja yksityiskohtia! :) Tausta on ihan tosi hieno :)

    VastaaPoista
  3. hieno työ ja hieno huomio, onneksi ohjaaja ja kurssi oli antoisia. Ohjaajalle on tärkeää joskus itsekin olla saavana ja ihmettelevänä osapuolena.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.