Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

maanantai 12. marraskuuta 2012

Skräppäys - Paris

Hei kaikki!

Kevään kurssiaikataulu alkaa olla lukkoon lyöty ja aika mukavalta se näyttääkin! Kaiken ohella olen järjestellyt pientä näyttelyä töistäni. Jännittävää! Kaiken kaikkiaan elämässä näyttää juuri nyt hyvälle.

Kävin tänä aamuna ohjaamassa esikoululaisille Mixed media tyyppisen työpajan, jossa keskityttiin hyvään oloon, mukaviin fiiliksiin ja kaikeen siihen, mistä kukin tykkää! Ensin leikattiin lehdistä kuvia, osa keskittyi lelulehtiin, toiset olivat enemmän eläinten ystäviä ja isännän mönkijämainokset pääsivät myös tehokkaaseen syyniin.

Sen jälkeen liimattiin ja maalattiin! Kivaa oli ja mitä upeimpia töitä saatiin aikaiseksi! Moni sellainenkin lapsi joka kuulemma ei ole oikein askartelusta innostunut jaksoi puuhailla työnsä ympärillä pitkäänkin! Sain kurssista myös monia oivalluksia siitä miten mixed media työpajan voisi toteuttaa ja mitä kannattaa ottaa huomioon.

Tämän tyyppisessä työskentelyssä kivaa on se, että se ei vaadi taloudellisia resursseja, se on kaikille mahdollista ja epäonnistua ei voi!

Valitettavasti minulla ei ole kuvia kurssilaisten upeista töistä ja joudun laittamaan tähän oman työni. Tämä on tehty Tiimarille, vain Tiimarin tarvikkeita käyttäen.Today I was holding a mixed media workshop for my son’s preschool group. It was such a good fun! Children are so creative! They are so talented and naturally good in many things.

First we cut out some pictures from magazines, just anything what makes as happy! Some of the kids loved animals, some liked Legos, and they all had free choice. After that we clued the pictures to the paper and painted background with acrylic paints! Kids were so excited and I think that we all had fun!

I learned a lot about the work shop, what I should think of, and what to do differently. I also got lot of new ideas how to present the subject to my students. I think that this kind of mixed media is good for everybody, it’s cheap, easy and you can’t do wrong! Unfortunately I don’t have any pictures from my class, so you have to cope with my old work for Tiimari.


Täytyy vielä jakaa tämä teidän kanssanne! I just have to share this with you.

4 kommenttia:

 1. Mekin tehtiin just lasten kanssa mixed mediaa, se oli kivaa. Tuo video on mainio!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapsethan tekee luontaisesti mixed mediaa :-) Niillä ei ole turhia rajoitteita!

   Poista
 2. This is so lovely. Beautiful colours and textures, and great arty background. Love it!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.