Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Skräppäys - Veljekset

skräppäys


Tämä taisi olla ensimmäinen sivu jonka tein näillä ihanilla 3rd eye leimasimilla. Kuvassa on isäni ja hänen veljensä joskus 50 -luvun alussa. Mustavalkoisten kuvien etuna on se, että voi käyttää tosi voimakkaita värejä taustassa! Syksy on lempi vuodenaikaani ja olen inspiroitunut tähän sivuun syksyin väreistä.

I have some old pictures from my father’s childhood. I found them so inspiriting! It’s easy to use strong colors with black and white picture. Autumn is my favorite time of the year so I wanted to use autumn colors for this.

skräppäys

 Mielestäni leimat antavat sivulle mukavaa tekstuuria. Tähän sivuun olen käyttänyt 3rd eyen leimoista leaf eli lehti leimasinta ja pumpkin eli kurpitsa leimasinta.

I think that the stamps are giving such a nice feeling to the layout. For this layout I used leaf (TES-026 leaf ) and pumpkin (TES-029 pumpkin) stamps.

skräppäys

Leimailin vähän myös Canvas pohjalle ja siitä tuli mielestäni aika kiva! Mukavaa rouheutta ja tekstuuria! Kannattaa vaan muistaa käyttää StazOn musteita tai muuta vastaavaa, joka ei reagoi misteihin, jos niillä aikoo canvas pohjaa värittää!


4 kommenttia:

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.