Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

tiistai 15. tammikuuta 2013

Emmo tmi

Hei vaan blogini lukijat!

Kuten moni on ehkä huomannutkin, kierrän tänä keväänä paljon ohjaamassa skräppäystä ja toivon, että tulevaisuudessa saisin vielä enemmän tehdä töitä nimenomaan ohjaajana. Voimauttava skräppäys on alue, mistä olen äärimmäisen kiinnostunut ja niin näyttäisi olevan moni muukin, ensimmäisille kursseilleni (sekä Hämeenlinnaan, että verkkototeutukseen) ilmoittautui yhteensä yli 30 kurssilaista. Mikä luottamuksen osoitus! Kiitos.

Kurssi on lähtenyt mukavasti käyntiin ja olen sanaton niistä kertomuksista ja viesteistä joita olen saanut. Kurssi on vasta alkanut ja koska kyseessä on ensimmäinen kerta, on pieniä alkukankeuksia tietenkin ollut. Ja varmasti tulee olemaan. Olen kuitenkin jo lyhyen kokemuksen perusteella sitä mieltä, että suunta on oikea.

Jos voimauttavan skräppäyksen kurssit jäivät tällä erää välistä, niin ei huolta, Intohimona skräppäyksessä voi osallistua aihetta esittelevälle kurssille. Verkkokurssi uusitaan varmasti jo kesällä, mutta toivoisin, että rahkeet riittävät myös Voimaa skräppäyksestä kurssin vetämiseen täällä pääkaupunkiseudulla. Kevään aikana on mahdollista osallistua myös skräppäyksen perusteet verkkokurssille, jossa käydään läpi niin tarvikkeita, sommittelua kuin tekniikkaakin. Kurssi sopii sekä täysin skräppäyksestä tietämättömille, että vähän jo harrastaneille. Lisätietoja pikapuoliin.

Verkkokursseille osallistuminen ei vaadi omaa blogia, eikä suurempaa tietokoneenkäyttö kokemusta. Tarvitset vain googletilin, minkä perustaminen on helppoa ja ilmaista. Apua saa tarvittaessa.

Ja koska olen päättänyt elää niin kuin opetan, eli uskoa itseeni ja unelmieni kantavuuteen, olen päättänyt tehdä asiasta virallista ja toimin nykyisin y-tunnuksella. Tällä hetkellä suunnitelmat ovat vielä vähän avoinna, mutta tuntuu hyvältä edetä rauhallisesti itseään kuunnellen. Kyllä tästä vielä hyvä tulee!

Mukavaa ja luovaa alku viikkoa toivoo, emmo
13 kommenttia:

 1. Olet niin oikealla, omalla tielläsi. Mahtavaa!

  VastaaPoista
 2. Hienoja uutisia,paljon onnea tmi:lle!

  VastaaPoista
 3. hyvä hyvä!!! onnea yrittäjälle!

  VastaaPoista
 4. Onnea uudelle toiminimelle! Uskon sinuun ja taitoihisi ihan täysillä!

  VastaaPoista
 5. Hip hip hurraa! Hurjasti onnea! :)

  Ja aivan ihanat värit tuossa sivussa muuten, pitäneeköhän skräpistää.. ;)

  VastaaPoista
 6. Voijettä! Mää niin tykkään, kun ihmiset lähtee lentoon! Onnea paljosti! Tekis mieli sun kursseillesi myös (ehkä verkossa seuraavan kerran, jos ehdin). Ja tervetuloa Tampereelle! :)

  VastaaPoista
 7. Onnea Rohkealle Emmolle! Sun esimerkillisen toiminnan avulla sain käyntiin PL kansion täyttämisen ja vielä ollaan ajan tasalla. Iloa ja valoa!

  VastaaPoista
 8. You go, girl! Ihanaa että uskalsit heittäytyä. Olet varmasti oikealla tiellä!

  VastaaPoista
 9. Onnea!! Se on aina mahtavaa, kun ihmiset toteuttaa omia unelmiaan:) Hyvä Emmo!!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.