Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Musteita, musteita, musteita!

Pidettiin eilen sairastupaa tyttäreni Oilin kanssa ja kuvattiin samalla tämä video musteista. Videolla kerron hieman erilaisista musteista ja teen pari onnistunutta ja yhden vähemmän onnistuneen tekniikan eri musteita käyttäen. Jos tulee kysyttävää musteista tai muusta videolla esiintyvästä, niin kysykää, vastaan mielelläni!

Salasana: Musteitamusteita


Musteita, musteita, musteita! from Minna Enqvist on Vimeo.

Yesterday I was at home with my daughter, we are both ill. But we wanted to do some fun stuff as well, so we tooked out our craft stuff and made video about inks. In Finnish.

Kannattaa muuten myös tarkkailla Intohimona Skräppäyksen sivuja, sillä tänä vuonna Suomeen on tulossa melkoinen tähtikaarti! Viime vuodelta tuttu Birgit Koopsen ja hänen lisäkseen kolme uutta opettajaa; Anna-Maria Volniak, Anna Wach ja Jaszmurka! Ja hei, tässä mahtavassa seurassa opetamme myös minä ja Riikka! Aivan ylitsepääsemättömän hienoa. Odotan sekä sitä, että pääsen itse opettamaan Voimauttavan skräppäyksen kurssia, että kurssilaisena olemista ja uuden oppimista.

Passionate about Scrapbooking event is held in April In Helsinki. There will so amazing teachers! Birgit Koopsen, Anna-Maria Volniak, Anna Wach ja Jaszmurka! Ouh! And me and Riikka! That's so great! I'm looking forward to that. To teach my empowering scrapbooking workshop as well as to join the workshops and learn new things.

Omasta puolestani voin lämpimästi suositella Birgitin kursseja. Olen ollut hänen kursseillaan viime vuonna IS:ssä, mutta myös syksyllä Belgiassa. Hän on taitava ja monipuolinen opettaja ja ihana, aurinkoinen ihminen.
Puolalaista kolmikkoa en tunne, mutta työt puhukoon puolestaan. Taitavia tekijöitä kaikki ja mielenkiintoisia, persoonallisia tyylejä.

Psst. Muistithan arvonnan? Did you remember my giveaway?Check this out, 3rd eye's new webshop! Käykää muuten kurkkaamassa 3rd eyen uusi nettipuoti!

 

7 kommenttia:

 1. Moi! Blogissani on sinulle tunnustus: http://ailanaskartelukaappi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Hyvä video!! Varsinkin tuon sun pikku-apulaisen höpötykset oli mahtavia:) Sulla on muuten aivan täysin erilainen ääni kuin olin kuvitellut:) Hassua, miten kuvan perusteella olin tiedostamatta ajatellut sulle äänen ja sitten hämmästyinkin kun se ei ollut sitä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekkin hämmästyn omaa ääntäni. Tuolla videolla kyllä kuultaa myös flussa, mutta kyllä. Ääneni on myös todella omituinen :-)

   Poista
 3. Tyttösi jutut oli ihan parhaita! Mutta missä työ jota hän työsti videon ajan? Odotin sitä videon loppuun saakkaa! :) Ens viikkoon!

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Kiitos videosta, tee ihmeessä lisää :) Oili toi oikein kivan lisän videoon, ihanaa kuunneltavaa kun äiti ja tytär askartelee yhdessä!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.