Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

perjantai 25. lokakuuta 2013

Halloween kortti

Buhuu! olen täysin villiintynyt lepakoista, luurangoista ja muista kauheuksista! Oranssista ja mustasta!
Kurpitsoista ja hämähäkeistä. Kohta varmaan kierrän vaatimassa naapureilta karkkia!

Olen jollakin tapaa omaksumassa Halloweenin osaksi syksyä. En ehkä vielä ole valmis Trick or treat tyyppiseen iloitteluun, mutta jollakin tapaa tämän syksyisen pimeyden keskelle sopivat sopivan kauhistuttavat elementit. Ehkä onkin syytä pohtia sitä, mitä elementtejä Amerikkalaisesta Halloweenista voisi tuoda omaan syksyiseen juhlaan. Meille ainakin sopivat kaikki kurpitsaherkut, kurpisoiden kaivertaminen, Sugar skull meiningit ja tietenkin halloween muffinssit ala Alma.Lasten kouluissa järjestetään Halloween diskot, joissa olemme olleet koko perheen voimin talkooväkenä. Sugar skull kasvonaamaukset ovat vakiinnuttaneet paikkansa lasten suosikkeina. Niihin kun voi yhdistää melkein millaisen asun tahansa. Viime vuonna mieheni askarteli aivan mahtavan luurankopuvun maalamalla mustaan pitkähihaiseen alusvaatesettiin valkoisella akryylimaalilla luut!Tämä kortti on tehty niin, että ensin tausta on värjätty oranssilla musteella ja misteillä. Päälle on leimattu sekä mustalla, että oranssilla musteella. Talot on leikattu mustasta pahvista sixxizillä ja niihin on lisätty vähän valkoista mustetta elävyyttä tyomaan ja kiinnitetty pohjaan kaksipuoleisella kohoteipillä. 

Chipboard lepakko on Tando Creativen valokoimista ja sen olen värjännyt mustaksi embossaamalla.  Lopuksi olen viimeistellyt kortin leimaamalla tervehdyksen, liimaamalla päytkän nauhaa ja kiinnittämällä haaraniitin paikoilleen.

Photobucket

2 kommenttia:

  1. oijoijoiii miten herkullinen halloween-kortti! kyseinen juhla innostaa minuakin vuosi vuodelta enemmäin. ihanaa että se alkaa kunnolla saada jalansijaa myös suomessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jotenkin tämä pimein ja ankein vuoden aika kaipa halloween tyyppistä iloittelua!

      Poista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.