Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

maanantai 30. joulukuuta 2013

CHA -kuumetta

Joulun pyhät on nyt onnellisesti ohi ja katse kiinnittyy tulevaan vuoteen. Taisin olla aika kiltti viime vuonna, sillä sain kaikkea mitä toivoin; hyviä kirjoja, hyvää suklaata ja villasukat! Kirjojen joukossa oli myös matkaopas Los Angelesiin.
Kuvan lähde: Kilroy
Oma vuoteni alkaa nimittäin upeissa merkeissä, sillä minulla on mahdollisuus tehdä yhdestä unelmastani totta. Osallistun heti tammikuussa CHA -messuille, jotka järjestetään Anaheimissa. 
Nille joille messut eivät ole käsitteenä tuttu tiedoksi: kyseessä ovat yhdet paperiaskartelun suurimmista messuista. Täällä kaikki suurimmat alan yritykset esittelevät tulevan vuoden uutuuksia, Mukana on sunnittelijoita, opettajia ja muita alan vaikuttajia. Tänä vuonna myös pieni delegaatio Suomesta!
CHA messut eivät ole kuluttaja messut, mukaan päästäkseen on joko käytävä läpi pieni byrokratia ja liityttävä CHA (The craft and hobby assosiation) jäseneksi tai saatava kutsu jonkun jäsen yrityksen kautta. Perinteisen messualueen liäksi messuilla on vaikuttava kurssitarjonta. Esimerkiksi Ranger tarjoaa tänä vuonna kaksi kurssia, joista toisen vetää Tim Holtz! 


Olen lähdössä reissuun ystäväni Elinan kanssa. Olemme ensin muutaman yön Los Angelesissa, josta matkamme jatkuu Anaheimiin, jossa messut itse asiassa pidetään. Hotelli jossa yövymme on aivan Disneylandin kupeessa. Ties vaikka hotelli huoneen ikkunasta näkisi Tuhkimonlinnan tai jotakin muuta satumaista. Lapsena haaveilin matkasta Disneylandiin, Sitä muistaakseni mainostettiin välillä Aku Ankan takakannessa. Nyt kärsin hieman omantunnon pistosta siitä, että olen lähdössä matkaan ilman lapsia.
Voi toki olla, ettei tiivis messuaikataulumme anna tilaa huvipuistolle. Olen nimittäin varannut aika monta kurssia ohjeelmaan. Harmillisesti en päässyt kummallekkaan Rangerin kurssille, mutta onnekseni on mukana Sizzixin kurssilla, jossa Tim Holtz on yhtenä opettajana! Yhteensä minulla on varattuna kuusi kurssia koko ajalle, joten aikaa jää mukavasti myös kiertelyyn. Ennen kaikkea olen messuilla mukana Paperilla -lehden edustajana.
 
Kuvan lähde: Kilroy
Matka on pitkäaikainen haaveeni, sellainen, jota en kuvitellut pystyväni toteuttamaan. Mutta tässä sitä ollaan. Hotellit ja lennot jo varattu. Lentokentällä odottaa vuokra-auto. Matkaopas on hankittu ja matkavaatteita mietitty. Matkustuslupa haettu, Dollareita pitäisi hakea ja ajokorttiin USA -liite.

Ihanaa uutta vuotta teille blogini lukijat! Kumpa uusi vuosi täyttäisi sinunkin toiveesi.


Photobucket

PS. Kirjoittelin pitkät pätkät viime vuoden kohokohdista, mutta jostakin virheestä johtuen kadotin koko tekstin bitti avaruuteen. Palaan aiheeseen kunhan kokoan hermoni ja kärsivällisyyteni. 

12 kommenttia:

 1. Oi vau! Ihanaa matkaa :) Toivottavasti saamme kattavan raportin messuilta! Videoitakin olisi kiva nähdä, suomalaisin silmin kuvattuja :)

  VastaaPoista
 2. Oikein hyvää matkaa teille kummallekin, olemme hengessä mukana täällä Suomessa!

  VastaaPoista
 3. Ihan mieletöntä!! Hyvää matkaa ja nauttikaa messuista ja kursseista ja kaikesta!!

  VastaaPoista
 4. Aivan täpinöissä ollaan täälläkin :) Meille tulee huikea viikko ja vuoden aloitus!!!!!!

  VastaaPoista
 5. Mahtavaa reissua kummallekin! Todella mahtavaa, että unelma toteutuu!

  VastaaPoista
 6. Oikein Huikeaa ja Upeaa reissua niin sinulle kuin Elinallekin :D Nauttikaa!!! :D

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.