Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

sunnuntai 11. tammikuuta 2009

inspiroidu #37

LEMPIVALOKUVA SAA ARVOISENSA KOHTELUN / Susanna

Oma lempi valokuvani oli helppo valita, jotenkin sen skräppääminen oli vaan aika vaikeaa, enkä ole loppu peleissä yhtään varma lopputuloksesta. Tekstistä tykkään kuitenkin, tai siis otsikosta siis. Ja nyt jos totta puhutaan, niin eihän tää kuva edes ole viimevuodelta. Mutta jos en kertoisi niin ette tietäisi, eli pieni huijas voitaneen katsoa sormien läpi?
Tästä kuvasta vielä sen verran, että se tuo hymyn huulilleni aina kun katson sitä! Reissu oli hyvä ja jotenkin noi kiveksiä muistuttavat hedelmät iski sekä mun, että mieheni huumorintajuun.

Äh, nyt kun katselen näitä kuvia niin toi yläreuna näyttää ihan liian paljaalta ja ankealta, ehkä tuunaan sitä vielä...

Tässä tämä ohje, jonka mukaan pitäisi toimia:
Valitse viime vuonna ottamiesi kuvien joukosta se kaikkein paras. Parhaiten onnistunut, tärkein, tunnepitoisin - mitkä sitten ovatkaan kriteerit parhaalle valokuvalle. Mieti valokuvan sisältöä, mitä siinä todella näkyy, mitä haluat kuvalla viestittää ja millaisessa ympäristössä kuva pääsisi parhaiten oikeuksiinsa. Käytä koristelussa sellaisia värejä, jotka tukevat kuvan värimaailmaa. Käytä koristeita, jotka eivät varasta huomiota valokuvalta. Käytä otsikossa sanoja, jotka kiteyttävät olennaisen. Anna valokuvalle ympäristö, jossa se voi olla juuri se kaikkein paras valokuva.

4 kommenttia:

 1. Hieno sivu ja kivannäköinen tuo kuva :)

  VastaaPoista
 2. Enpäs ois kuukunoita hoksannu, jos et ois kirjottanu niistä tekstissä.. :D Otsikko on ihan sen näköinen, että olisi kirjoitettu suklaalla (mulla mikään suklaan himo täällä ole:) nam.. Kiva värimaailma tässä sivussa. Mulla on yks kuva jostain kasvitieteellisestä puutarhasta jossa ois kuukunoiden "isoveli", siitä vois tulla hyvä pari tälle sivulle.. ;)

  VastaaPoista
 3. :D (täähän olis sopinut hyvin joulusivuksikin.. 'kulkuset, kulkuset..')

  VastaaPoista
 4. Muutama naurun pyrskähdys pääsi kyllä :D Iski siis meikäläisenkin huumorintajuun. Vekkuli, hauska, pirteä :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.