Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

maanantai 19. tammikuuta 2009

Intohimona skräppäys

Olipa hauska viikonloppu! Oli hienoa nähdä ihmisiä blogien takana ja turista menemään. Kiitos seurasta kaikki! Mä sain hirveästi lisää inspiraatiota ja ideoita. Osallistuin vuoden skräppääjä mittelöön, jossa sijoituin neljänneksi! Olen todella tyytyväinen että lähdin mukaan. Suosittelen muillekkin, olkaa rohkeita ja osallistukaa! Tärkeintä ei ole rehti kisaaminen, vaan hyvät palkinnot!!

Tässä kisaleiskani.

Leiska sai kehuja ainakin perhosista ja siitä että olin nähnyt vaivaa päällystäessäni chipboardit, lisäksi maalauksista tykättiin, samoin kun otsikosta (muistaakseni, kerkisin jo hävittää saamani lapun). Mutta kokonaisuutena leiska oli liian sekava, ja journalingia ei ollut tarpeeksi.

Olen samaa mieltä, että liian sekava tuli. Perhoset olisivat yksiväristä pohjaa vasten tulleet paremmin esille, mutta journalingista olen eri mieltä, heh heh.

10 kommenttia:

 1. hei kiva työ! nuo perhoset on ihania, munkin piti ostaa niitä mut sitten unohdin kun ostelin kaikkee muuta... oli tosi kiva tavata - toivottavasti pian tavataan uudestaan...!

  VastaaPoista
 2. Onnee! Hieno on! Ihan mahtavia nää sun sivut!
  -tässä saattaa hupsu innostuu ku kattoo "Isommista" mallii. Harmi ku kuvia ei tuu teettettyä ihan oikeiks kuviks, vaikka oishan tuolla kaapissa muutama kenkälaatikollinen vanhoja kuviakin ett pääsis alotteleen..

  VastaaPoista
 3. You go girl, eri mieltä pitää ollakin ;) Aivan ihana sivu kyllä, ja tuo kuva itsessään on melko täydellinen.

  VastaaPoista
 4. Kas, en oikein edes tajunnut livenä että reunatkin oli maalattu :) Hiano se on!

  VastaaPoista
 5. Tykkäsin tästä jo livenä.

  Ja haluamme päästä leikkimään palkinnolla :)

  VastaaPoista
 6. onnee neljännestää sijasta, ja hieno on :)
  Mä odotan nyt että eevin laikkaus loppuisi, istun kalliossa kaverin kämpällä ja kohta joudun paniikkiin kun täytyy YKSIN mennä metrolla keskustaan. Kauheaa. Maalaistollo liikenteessä. Treffattaisko joku päivä?

  VastaaPoista
 7. Perhoset on kyllä mahtavat ja kiitos chipboardien päällystysideasta.. :) Hirveän kapeakatseisia ne tuomarit, kaikki ei vaan tykkää journalingeista.. :D

  VastaaPoista
 8. Ihan sun näköinen sivu, vaikka "paineessa" kilpailutilanteessa tehtykin. Chipboardien päällystystä täytyy ehdottomasti kokeilla, tosi kivan näköisiä. Me likes.

  VastaaPoista
 9. Nuo perhoset on kyllä ihanuuksia ja chipboardit aivan huippu hienoja. Ja maalia tietty olla pitää ;) Lisäksi tykkäsin tuosta leikellystä kalvosta. Mulla ei itellä käyny mielen vieressäkään, että sitäkin olis voinu leikata :D

  VastaaPoista
 10. Journalingista sen verran, että ei kaikille sovi pitkät sepustukset. Toki töissä olisi hyvä jotain tekstiäkin kuvien tueksi olla, mutta itse teen usein ilman mitään tekstejä. Joskus vain tuntuu siltä, ja se mikä tuntuu itsestä parhaalta, se on paras! :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.