Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

keskiviikko 21. tammikuuta 2009

Mökillä

Tämän leiskan aloitin viikonloppuna, mutta varsinainen yhteenliittäminen jäi kotiin. Otsikko on ommeltu Sannikan "ompelukuvakirjainsettiä" käyttäen. Se on mielestäni niin hieno, että taidan olla pakoitettu hankkimaan moisen lätyskän itsellenikin.
Tässä leiskassa olen tahallisesti ikäännyttänyt sekä kuvia että paperia. Aijon nyt ottaa kisasta opikseni ja muistaa neuvon jonka kuulin. Jota en nyt tietenkään osaa tähän enää muotoilla, mutta jotain siihen suuntaan, että leiska hengittää sillä vapaalla, tyhjällä tilalla mitä siihen jää.Mä ostin aika maltillisesti kamaa Tampereelta, mutta sellaisen pienen hiomalaikan ostin.

6 kommenttia:

 1. Hienon näköinen leiska kaikkine vanhennuksineen ja ompeluksineen. Minäkin tahdon ehdottomasti tuollaisen ompelukuvakirjainsetin, kerro sitten mistä olet sellaisen löytänyt.

  VastaaPoista
 2. Ihana! Minäkin tykkään noista ommelluista aakkosista hurjasti.

  Ninarskulle tiedoksi, että tämän setin koko on juuri sopiva. Minulla on itselläni sellainen pienempi ompelukirjainmalli ja siinä aakkoset jäävät jotenkin liian "kasaan", koska ne ovat niin pieniä. Eli kannattaa hankkia tämä sama koko kuin tässä leiskassa... Tai siirtyä käyttämään erittäin ohutta lankaa...

  Mutta tämä on juuri hyvä

  VastaaPoista
 3. Tilasin ompelusetin scrapbook.comista. Se on Bazzill Basicsin In Stitch'z Heidi Lynn's Hand, $4.99. Ja onhan se tosi kiva! Kerrankin ei a:t lopu kesken :-)

  VastaaPoista
 4. Pitäisikö vielä tunnustaa että tilasin tämän sarjan kukkaset just eilen :-)

  VastaaPoista
 5. Tässä on mielettömän hienot ja erikoiset värit, harvemmin näkee tämänsävyistä värimaailmaa. Ihan huokuu vanhanajan tunnelmaa. Kaunis. :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.