Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Lintsillä

Tämän minialbumin tein Embossauskurssia ajatellen. Halusin käyttää useampaa kohokuviointi tekniikaa yksissä kansissa. Kurssia ajatellen en myöskään käyttänyt albumissa juurikaan koristeita.

I made this minialbum for my embossing class. I wanted to use different kind of ways using embossing. That's why I didn't use much of embellishment either.Tässä sivussa on käytetty kohokuviointiin kohokuviointi kansiota. Kohokuvionnin esille tuomiseksi olen värjännyt kohotetut kohdat musteella.


Perhonen on tehty perinteisesti embossaamalla.


Tausta on tehty embossaamalla kuviopaperin päälle taustaleimasimella.


Tässä sivussa juju on leimata kuuman embossausjauheen päälle.Tässä on yritetty luoda varjon tuntua leimaamalla paperiin ensin mustalla ja sen jälkeen vaaleammalla embossauspulverilla olemassa olevan leiman viereen.


Tämän sivun tausta on tehty leimaamalla koko tausta vesileimamusteella, sivun päälle on ripoteltu kirkasta pulveria ja kuumennettu. Tämän jälkeen sivu on käyty läpi vintage photo Distress musteella. Embossattu pinta hylkii vesiliukoista mustetta.Tämän sivun kuviointi on tehty maskilla. Maskin läpi on tuputeltu Versamarkkia, maski on poistettu ja päälle on ripoteltu kohojauheita. Kun käytät useamman väristä kohojauhetta yhdessä työssä, muista koputella ylimääräiset jauheet pois ennen kuin lisäät uuden värin. Muuten sinulla on pian iso kasa sekalaisen värisiä jauheita.

2 kommenttia:

  1. Mielettömän hienoja yksityiskohtia ja mielenkiintoisia tekniikoita!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Embossaus on hauska ja helppo tapa lisätä tekstuuria erilaisiin projekteihin, kannattaa kokeilla!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.