Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

maanantai 22. heinäkuuta 2013

Kortti - Salaiselta ihailijalta

Tälläinen väri-iloittelu syntyi tänään. Ostin Pink Paisleen warehouse seilistä (niin kuin me hyvällä fingelskalla sanomme) kasan heidän tuotteitaan. Ideanahan näissä varaston tyhjennyksissä on se, että asiakas ostaa halvalla paketin jonka sisältöön hän ei voi vaikuttaa. En ole aikaisemmin oikeastaan tämmöiseen langennutkaan, mutta Facebookin Askartelun salat ryhmässä tästä keskusteltiin ja houkutus kävi liian kovaksi. 

kortti

Paketissa oli mukana todella kivoja tuotteita, paljon itse värjättäviä tuotteita, puisia minialbumin kansia, erilaisia siirtokuvia, sabluunoita, papereita ja ties mitä. Osa tietenkin helpommin käytettäviä kuin toiset. Paketissa mukana ollut pinkki sydänsöpöily sarja oli minulle haastavin.

kortti

Lähdin aika rohkeasti kokeilemaan ja lopputulokseen olen sangen tyytyväinen. Tosin tekstit ovat ehkä hieman spookit. Secret crush, I like you and naps. En ole varma tarkoitetaanko napseilla päikkäreitä, mutta jotenkin itselleni tulee mielleyhtymä salaisesta ihailijasta joka puskassa vaanii kamerakädessään. Naps, kuva ja karkuun. Jaiks.

3 kommenttia:

  1. Upea kortti ja mahtavat värit siinä :)

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. haha :D varokaa vaan niitä puskassa vaanivia salaisia ihailijoita... Hieno kortti!! mä tykkään erityisesti noista viiksistä ja jotenkin toi ruusu on piste i:n päälle (vaikka yleensä en oo ruusutyyppiä). muutenkin toimiva kokonaisuus. Hyvä Emmo!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.