Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

perjantai 19. heinäkuuta 2013

Skräppäys -valokuvausharjoituksia

Kuten blogia pidempään seuranneet varmasti tietävät, olen innokas valokuvaaja. Tai valokuvauksen opettelia. Nykyinen kamerani on haaveitteni täyttymys, toistaiseksi vielä riittävän hyvä osaamiseeni nähden.
Suosikki objektiivini on Canon kiinteä 50 millinen linssi sen loistavan valovoiman ja mukavan bokehin takia.

Uusin hankintani on makrolinssi, joka on tarkoitettu lähikuvaukseen. Muutamia hauskoja ötökkäkuvia olen sillä jo saanut otettua, mutta vaatii vielä muutamia satoja (lue tuhansia) kuvia, ennen kuin voin sanoa ymmärtäväni sen syvempää olemusta. Jos olet kiinnostunut ottamistani valokuvista, niin kurkkaa Flickr tiliäni. olen yrittänyt ladata sinne omasta mielestäni mielenkiintoisia tai muutoin onnistuneita otoksia.

skräppäys

Halusin tehdä sivun nimenomaan koskien valokuvausta. Valitsin kuvaan omasta mielestäni onnistuneen otoksen ja tulostin sen isona, A4:sen kokoisena.

Liippasin sivuun hieman gessoa ja kiinnitin pohjaan samaisella gessolla myös paperikaistaleen. Nauhan värjäsin Glimmer misteillä ja sulat dippasin Vesiväripulloihin. Tekstiä kirjoittelin suoraan valokuvaan.

skräppäys

Mukavaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Mä olenkin tässä ihastellut sun kuvia tuolla Flickr:n puolella. Tosi upeita! Kannattaa ehdottomasti ladata esim. Fotoliaan tai johonkin kotimaiseen kuvapankkiin myytiin (esim. Vastavaloon).. varmasti menisi kaupaksi :).

    VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.