Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

lauantai 6. heinäkuuta 2013

Vieraskirja häihin

Veljeni menee tänään naimisiin ja tein heille lahjaksi vieraskirjan. Aloitin purkamalla valmiin kirjan osiin. Koska halusin paljon ihan perusvalkoisia sivuja koen helpommaksi käyttää valmista kirjaa kuin leikata hirmuisen määrän valkoista paperia oikeaan kokoon. Ennen purkamista varmistin kuitenkin, että kirjassa on lähtökohtaisesti Bind it all laitteen kanssa yhteensopiva sidonta.


Aloitin kiinnittämällä kuvipaperin kirjan kanteen gel mediumin avulla. Tämän jälkeen kiinnitin päälle tarroja ja lopuksi maalasin kaiken päältä gessolla. Gesson kuivuttua maalasin kansia akryylimaalilla, mistailin hieman Glimmer misteillä ja sipaisin reunoille vielä Priman Fluid Chalkia. Koska kuva on hyvin vahva halusin lisätä valmiiseen työhön lisää kontrastia. Maalasin reunat Glimmer Glam kimalleliimalla. jota vielä pärskyttelin sivuun.


Koristeet olen värjännyt Glimmer misteillä. Ne ovat Pink Paisleen Artisan sarjaa. Myös paperit ja sivuissa olevat merkit ovat Pink Paisleelta. Ostin heiltä warehouse salesta paketin, jossa oli jos jonkinmoista koristetta ja paperia. Sisäsivuille olen printannut hääparin nimen ja häiden ajankohdan.


Kaiken kaikkiaan tästä tuli aika rock, mutta uskon hääparin olevan tyytyväinen. Ainakin toivon niin!


3 kommenttia:

  1. Tämä on niin hieno! Toivottavasti sen sivut täyttyivät monista mukavista viesteistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, tässä kirjassa tärkeintä on nimenomaan sisältö :)

      Poista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.