Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

torstai 4. heinäkuuta 2013

Paperilla -lehti

Oletteko huomanneet, että olen tässä ohella puuhaillut marraskuussa ilmestyvää Paperilla -lehteä?

Luen paljon ulkomaisia paperiaskartelulehtiä, niin netissä kuin ihan perinteisestikin. Haen lehdistä ideoita, inspiraatiota ja pidän niiden selailua rentouttavana ajanvietteenä. Suomalaisista lehdistä olen pidemmän aikaa tilannut Ihanaa ja oma juttusarja lehdessä oli unelmien täyttymys!

Olen kuitenkin kaivannut suomeen pelkästään paperiaskarteluun keskittynyttä lehteä. Sellaista, missä kotimaiset osaajat pääsisivät esittelemään taitojaan monipuolisesti, mihin olisi pieni kynnys lähettää omia töitään ja mikä lisäisi yhteisöllisyyttä paperiaskartelijoiden keskuudesta.

Lehdessä on toimitus, joka omalta osaltaan pyrkii vastaamaan lehden monipuolisuudesta, mutta mukana lehden teossa on lukijoiden lisäksi mm. sarjakuvapiirtäjä ja kalligrafi. Haaveeni on, että valmis lehti pursuaa ideoita ja inspiraatiota. Toivon että sen lehdillä näkee paperin monimuotoisuuden, erilaisten projektien mahdollisuudet, tekijöiden innon ja harrastajien rakkauden tekemiinsä töihin. Toivon, että valmista lehteä selatessaan innostuu tarttumaan paperiin ja kokeilemaan jotakin uutta, kenties poistumaan omalta mukavuusalueeltaan.

Lehti ei ole pelkkää skräppäystä ja korttiaskartelua, vaan ensimmäisessä numerossa on mukana niin joulukoristeita, pieniä lahjaideoita kuin kattausvinkkejä. Sisältöön voi vaikuttaa itsekin! Jos mielessäsi pyörii loistava ajatus, niin ota yhteyttä, tehdään Paperilla –lehdestä monipuolinen kattaus suomalaisesta osaamisesta!

Osallistumisen helpottamiseksi olen tehnyt muutamia haasteita. Täältä löydät luonnoksen, värihaasteen ja kuura ja kimallus –haasteen. Käytä haasteita inspiraatiosi tukena.

Paperilla –lehden blogissa keskustellaan jo erilaisista paperiaskarteluun liittyvistä ilmiöistä. Nyt vuorossa on askartelumatkailu. Klikkaa itsesi Paperilla –lehden blogiin ja osallistu keskusteluun, voit voittaa risteilylahjakortin!1 kommentti:

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.