Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

perjantai 12. heinäkuuta 2013

Kortti ystävälle

Harvemmin tulee tehtyä kortteja, mutta kiitos Pinterestin, olen saanut pienen korttikärpäsen pureman! Tämän tyyppisiin kortteihin olen kyseisessä paikassa törmännyt useinkin ja halusin kokeilla itse kortin tekemistä. Vielä kun tähän samaan sattui todellinen tarve kortille, niin mikäpä sen parempi syy tarttua askartelutarvikkeisiin!


Aloitin kortin teon hiomalla Tim Holtz Core'dinations ADIRONDACK ColorCore paperia, jotta saan alla olevan sävyn esiin. Kyseiset paperithan ovat keskeltä erisävyisiä kuin pinnasta, joten hiomalla tai repimällä paperin sisus tulee esille.


Satun omistamaan suuren määrän Fiskarssin kuviosaksia, mutta harvemmin löydän käyttöä niille. Tämän kortin juju on kuitenkin kuviosaksilla leikattu pallomainen reuna. Mitään erityisiä leikkureita en siis ole korttiin käyttänyt.


kaikessa yksinkertaisuudessaan olen vain liimannut suikaleet kiinni korttipohjaan ja lisännyt muutamia koristeita päälle.

Mukavia askarteluhetkiä kaikille!

3 kommenttia:

  1. Ihana idea ja pakko kokeilla itsekin kyllä joskus kun sattuneesta syystä täälläkin omistetaan aika monet Fiskarsin sakset ;)

    Olis muuten tosi kiva jos julkaisisit tämän myös Fiskarettesissa ;) Nykyisin sen voi tehdä entistä kätsymmin "Lähetä askartelutyö" -linkistä - tarkemmat ohjeet uudistettuun sivustoon löytyvät myös yläbannerista sieltä :)

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva idea ja hieno toteutus! Tällaistahan pitää kokeilla itsekin!!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.