Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

perjantai 6. syyskuuta 2013

Skräppäys - Musteita ja mistejä

Pitkästä aikaa vähän skräppäystäkin tänne blogiin! Tuntuu, että tämän hetkiset projektit vievät kaiken energian, eikä aikaa skräppäämiseen ole juurikaan ollut. Eilen tietoisesti jätin tekemättä asioita ja keskityin skräppäämään.

Tein kuitenkin jokin aika sitten pientä shoppailua ja tilasin Sassafrass lassin warehousesalesta jättipaketin heidän tuotteitaan. En nykyisin olekkaan juuri tehnyt peristeisiä ostoksia vaan keskittynyt näihin Warehouse saleihin. Ompa hyvää suomea?! Ideana niissä on, että saat rahoillesi hyvin vastinetta, mutta et saa vaikuttaa paketin sisältöön.

Sassafrass Lass on yksi suurimmista ja ensimmäisistä skräppäys rakkauksistani. Olen ihastunut heidän retro ja vintage papereihinsa. Luulin pitkään, ettei kysesitä firmaa enää ole, kunnes törmäsin netissä heidän tekemiinsä Iphonen kansiin, (joita en nyt enää tosin löytänyt). Löysin kuitenkin heidän Facebook sivunsa, jotka kautta sain tiedon warehouse salesta.


Tässä yllä olevassa sivussa on itse tehty tausta ja koristeet on sitten tuosta paketista olen ottanut koristeet ja tarrat. Alla olevasta videosta näet miten olen taustan tehnyt.

 
Musteita, mistejä ja akryylimaalia from Minna Enqvist on Vimeo.

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!

Photobucket

4 kommenttia:

  1. I love it. You did a wonderful job. I've always enjoyed your work.

    VastaaPoista
  2. Nyt oli ihan eri fiilis katsella videota kun ymmärsin jotain...kiitos pitämäsi kurssin :)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.