Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

tiistai 25. helmikuuta 2014

Arvonnan voittajat!

Hei vaan kaikki! 
Arvontaan tuli huikea määrä osallistujia, ja aika moinen työ oli arpoa onnelliset voittajat. Lähdin tekemään sitä old school -tyyliin, eli tulostin kaikki laput, leikkasin ja taitteli ne. Yhteensä arpoja oli monta sataa.

Kaikki arvat laitettiin koriin, rummut pärisivät ja torvet soivat kun onnettaret poimivat joukosta kaksi voittajaa.Ensimmäisen palkinnon voitti Vasi! Huikean paljon onnea sinulle! Otathan yhteyttä allekirjoittaneeseen, jotta saadaan palkinto postiin!

Toinen palkinto menee SannaS:lle! Onnea! Ensisijainen toive oli palkinto yksi, mutta ehkäpä Smash bookille löytyy käyttöä? 
Koska osallistujia oli hurja määrä, (yhteensä 191 kommenttia jätettiin?!), päätin arpoa vielä 10 Skräppäyksen perusteet -verkkokurssia. Verkkokurssin avulla on mahdollisuus kokeilla skräppäystä kotona omaan tahtiinsa. Kurssilla käydään läpi skräppäyksen perusasioita, sommittelua, värien käyttöä ja erilaisia tekniikoita. Alkuun pääsee kurssilla näytettävien videoiden ja vinkkien avulla. Kurssi ei sisällä tarvikkeita. Kurssi ei vaadi erityisiä tietokoneen käyttö taitoja!
Skräppäyksen perusteet verkkokurssin voittivat:
Paketti nro 2, ja kahdella arvalla mukana :)

Kaunis ja persoonallinen blogi!
Blogi ja Paperilla fb sivut tykätty =2 arpaa, blogi ja Paperilla lehden sivut jaettu.
kutsuttu blogiin 3 ystävää ja paperilla sivulle 3 ystävää.

Palkinto 1 ois mieluisampi mutta ylipäätänsä olen onnellinen jos arpaonni suosisi koska en yleensä voita tällaisissa mitään.

Wau mitä ihanan upeita palkintoja molemmat. Mikäli arpaonni osuu kohdalle niin palkinnoksi käy kumpi tahansa vaihtoehto, mutta mikäli ainoastaan toiseen voi osallistua niin sitten valitsen numeron 2. Klikattu ja tykätty on sekä mainostus laitettu myös blogiin, joten mukaan lähden KOLMELLA (3) arvalla :)

Olen tykännyt ja jakanut ja laitoin vielä Paperilla linkityksenkin sivulleni muun lisäksi. Ykköspalkinto olis mun valintani.

Nissari mukana 3 arvalla, ykkös setti:)

Ihana arvonta! :)
Kolmella arvalla mukaan ja palkinto 1 olisi minulle mieleinen! :)

Kolmella arvalla mukana ja eka palkinto näytti ehkä vähän kivemmalta. :)
t. Elina

1. kai kolmella kun tykkään ja kommentoin.

Mukana 3 arvallla tai 2.... Palkinto nro 1 kiinnostaisi. Kyllä toi palkinto nro 2 on hieno.. ihanat palkinnot... Odotan mielenkiinnolla..

T. Saija 

Yhdellä arvalla mukana , kakkospalkonto.


Arvoisat voittajat, ottakaa yhteyttä sähköpostitse minna (a) emmo . fi, niin saan lähetettyä teille kutsun kurssille!


Photobucket

6 kommenttia:

 1. voi maailma ja voi ihanuus...kiitos kaunis onnettarelle!! =)
  varmasti löytyy smash bookille käyttöä... =)

  VastaaPoista
 2. Oi-voitinko tuon kurassin ♥ mahtavaa. Olen innokas sivujesi seuraaja kun täältä löydän aina uutta ja kivaa.

  VastaaPoista
 3. Jee mä voitin! Mitä siis pitää tehdä tuon kurssin suhteen?
  T: Nissari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten tuossa yllä lukeekin, niin "Arvoisat voittajat, ottakaa yhteyttä sähköpostitse minna (a) emmo . fi, niin saan lähetettyä teille kutsun kurssille!" :)

   Poista
 4. Vau!!! :D Tajusin juuri äsken tsekata arvonnan tilanteen, ja taisin kiljaista nähdessäni nimeni! Sylillinen kiitoksia! Tämä oli mainio käänne tässä päivässä - harmaaseen työnhaun täyteiseen maanantaihin tuli kummasti hohtoa. ;)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.