Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

perjantai 7. helmikuuta 2014

Muistikirja kasarihengessä

Palataan vielä CHA -messujen tunnelmiin tämän pikkuruisen muistikirjan siivittämänä!


Muistikirja on tehty make & take työpajassa ja siinä on käytetty Marisa Pawelkon Sizzixille suunnittelemia stansseja. Hänellä on todella uniikki tyyli, joka mielestäni yhdistelee 80 -lukua ja poptaidetta iloiseksi sekamelskaksi. Modern surrealist sarjasta löytyy niin rannerenkaita kuin yksisarvisiakin. Ja kaikkea siltä väliltä!


Muistikirja on toteutettu hyvin yksinkertaisesti. Ensin kannen päälle liimattiin seepraraitainen paperi. Tämän jälkeen kuminauha kiinnitettiin paikoilleen ja sen päälle liimattiin pinkki ympyrä. Elementit leikattiin Sizzixillä ja kiinnitettiin paikoilleen. Lopuksi lisättiin tylliä.


Mielenkiintoista tässä oli se, että huulet on leikattu irti materiaalista joka käytännöllisesti katsoen oli levy puolihelmiä tai "timantteja". En olisi kuvitellut, että terät leikkaavat noin haastavaa materiaalia todella tarkasti ja siististi.


Marisa oli todella mukavan ja eloisan oloinen henkilö, joka oli myös tuunannut omat vaatteensa sarjan mukaisesti! Fabulous tekstin lisäksi on saatavilla Scandalous teksti, niistä voi sitten valita kumpi omaa persoonallisuutta kuvaa paremmin. Tällä sympaattisella SophistiCut laitteella työskenneltiin Sizzix designer työpajassa. Siellä Marissan kanssa tehtiin kuvassa näkyvä poptaideteos.

Photobucket

2 kommenttia:

  1. Ihan uusi tuttavuus itselleni, kiva kun esittelit - todella ihanaa värien loistoa :)

    VastaaPoista
  2. Tätä Elina siis tarkoitti, kun kertoi että neonvärejä oli CHA:ssa kaikkialla. Tyylipuhtaan kasari! :)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.