Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Skräppäystä Gelliplatella

Ne jotka seuraavat minua facebookissa tai Instagrammissa eivät varmasti ole voineet välttyä tiedolta, että olen hurahtanut Gelliplateen. Muutamia sivuja olen tehnyt sen avulla myös Art Journaliini, jonka sivuja esittelin muutama päivä sitten täällä blogissakin.
Olen tehnyt gellillä paljon hyvin "artsyja" taustoja, mutten vielä ole saanut niitä muunnettua leiskoiksi. Tässä on ensimmäinen sivu, jonka taustassa olen käyttänyt gelliplatea.
skräppäys, askartelu, gelliplate

Tein sivun Priman BAP -haasteeseen. Tausta on hyvin yksinkertainen. Levitin gellin päälle valkoista gessoa ja leimasin siihen isolla lumihiutaleleimasimella muutamia kertoja. Ensimmäinen kokeilu ei tuottanut tulosta, sillä olin laittanut gellin päälle liikaa maalia. Toinen näytti jo paremmalta. Hetken mietin tämän tausta paperin käyttämistä, sillä se ei väritykseltään edusta peristeistä talvimaisemaa.

skräppäys, askartelu, gelliplate

Gesson päälle lisäsin sabluunan läpi kohopastaa kolmiuloitteisuutta tuomaan. Tässä näkyy myös ei niin hieno idea lisätä sinistä Distress mustetta.

Sivua tehdessä en enää tarkalleen muistanut millainen käytettävä luonnos oli, ja sivun otsikko tuli ehkä vähän hassusti. En ole varma olisiko sivu toiminut paremmin ilman sitä. Alla olevassa kuvassa vesiväri on vielä märkää ja näkyy selvästi kuinka paljon kirkkaampaa se on kuin ylimmässä kuvassa, jossa väri on kuivunut.

skräppäys, askartelu, gelliplate

Käytin sivussa pelkästään Priman tuotteita, joita minulla onkin hyvä määrä. Tilasin jokin aika sitten Priman warehouse salesta ison laatikollisen tuotteita. Warehouse salet ovat hyvä tilaisuus ostaa edullisesti tuotteita, mutta toisaalta ei itse pysty päättämään mitä tuotteita laatikko sisältää.

Kuva on otettu hiihtolomalla lapissa. Olemme vanhimman tyttäreni kanssa Poroajelulla!

skräppäys, askartelu, gelliplate

Laatikossa oli luonnollisesti paljon kukkia ja kaikkea  romantista tilpehööriä, joita sitten yritin upottaa tähän sivuun mahdollisuuksien mukaan! Maalasin kukat gessolla ja värjäsin osan vesiväreillä. Lopuksi vielä väritin kukkia akryylimaaleilla. Kovin perinteinen talvisivuhan tästä ei tullut, mutta ihan mukava kuitenkin!

skräppäys, askartelu, gelliplate

Yksi lintukin sinne on mahtunut kukkapilvenkeskelle.

skräppäys, askartelu, gelliplate
 Tälläistä tänään, mukavaa päivää sinulle!


This is my layout for this months Prima BAP. I used Gelliplate for the background, as well as some texture paste. I painted the flowers with gesso, water colors and acrylic paints. I have only used Prima products for this layout.
The picture is from our holiday trip to Lapland, I was on reindeer sledge ride with my oldest daughter!
Thank you for stoping by, I hope you have a nice day!
Photobucket

10 kommenttia:

 1. Ihana ja kuka väittää että talvi tarkoittaa pelkkää valkoista ja sinistä :D

  VastaaPoista
 2. Tykkään tosi paljon tuosta talven ja kukkaloiston kontrastista! Ihana leiska :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat värit ja kaunis kokonaisuus todella!

  VastaaPoista
 4. Joo-o. Nyt on kyllä mun IHAN pakko saada se ihmelevy. Niin paljon inspiraatiota tulee sieltä suunnalta, että pakko on!! :)
  Ihana leiska. Tykkään ajatuksesta, että talvinen ja luminen leiska ei olekaan sinivalkoinen. Kerrassaan upea toteutus! <3

  VastaaPoista
 5. Aivan upea! Talvinen ja tuo selkeästi ilon, läheisyyden lämmön. Mä rakastan noita asetelmia, kukkia ja sitä miten romanttisesta materiaalista olet tehnyt modernia.

  VastaaPoista
 6. Onpa ihanainen! <3 Minun ei jostain syystä tee ainakaan vielä gelliplatea mieli, mutta nämä esimerkit innostavat aina käyttämään jotain muuta materiaalia vastaavan painojäljen tekemiseen - eli inspiroivat joka tapauksessa :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.