Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Leimailutaivas Masalassa La 15.3

Leimailutaivas ja helmiplaneetta on askartelijoiden keskuudessa jo perinteeksi muodostunut tapahtuma, jonka järjestää Taavanainen. Tapahtumassa ei myydä valmiita tuotteita, vaan se on mahtava mahdollisuus hankkia tarvikkeita omaan tekemiseen, seurata erilaisia työnäytteitä eli demoja, tavata muita askartelijoita ja kysyä neuvoa kokeneilta tekijöiltä.

Tapahtuman nettisivut löydät täältä.  Muistathan myös tykätä Leimailutaivaasta facebookissa, niin saat helposti ajankohtaisen tiedon.Leimailutaivaassa voi osallistua myös kahdelle kurssille, joista minä pidän toisen. Tällä kertaa aiheena ovat kortit! Kurssilla käytetään erilaisia musteita, vesivärejä, leimasimia ja leikkureita hauskojen ja persoonallisten korttien tekemiseen. Käytämme kurssilla Sizzixiä omien koristeiden tekemiseen ja tutustumme erilaisten musteiden ominaisuuksiin hauskalla ja luovalla tavalla. Kurssilla hyödynnetään kierrätysmateriaaleja.

Kurssimaksu 25€ sisältää kurssilla käytettävät materiaalit. Kurssille et tarvitse mitään ennakkotietoja tai -taitoja. Riittää kun otat sakset ja liimaa mukaan!

Kurssille ilmoittaudutaan lähettämällä postia osoitteeseen minna @ emmo. fi
Kurssipaikkoja on rajoitetusti!

Lämpimästi tervetuloa mukaan!Olen kevään aikana myös Askartelupirtissä kurssittamassa, siellä aiheena Art Journaling ja Project life -henkinen skräppäys, pysy kuulolla!

Photobucket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.