Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

torstai 20. joulukuuta 2012

Skräppäys - Kymmenen vuotta

Kymmenen vuotta sitten meille syntyi pieni tyttö. Skräppäsin ensimmäiset kuvat hänestä. Sairaanhoitajan ottamat polaroid kuvat. Keskimmäinen kuva on ensimmäinen kuva minusta äitinä. Nyt Alma on jo iso tyttö. Ainakin välillä. Kymmenvuotiaana saa vielä olla pienikin. Lahjaksi hän sai helmiä ja korun teko välineitä. Käsillä tekemisen riemu on tarttunut tyttöön.

Olen hänestä kiitollinen, onnellinen ja ylpeä.


Tämän sivun skräppäsin Voimaa skräppäyksestä kurssia varten. Sivussa on käytetty gessoa, mustaa mistä, hilettä, teippiä ja leimasinta.


My little girl turns ten today. I made this layout about her first Christmas. These are the first photos of her. Somehow it feels like ages ago, but in the other hand it feels like yesterday. I'm so thankful, happy and proud of her.

6 kommenttia:

 1. Keskosuus niin läsnä tällä hetkellä omassa elämässä ja sitten tulee noin kaunis ja koskettava työ vastaan - mahtava sivu kuvineen ja tarinoineen!
  Hyvää joulua Sinulle Emmo :)

  VastaaPoista
 2. Oih <3

  Koskettava, tuli haikeus ja piti mennä halaamaan tytöt. Molemmat ovat syntyneet paljon ennen laskettua aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alma ei ole syntynyt paljoa ennen laskettua aikaa, mutta sen verran varhain kuitenkin, että alku oli vähän takkuinen. Toisaalta kun tyttö pääsi kotiin sairaalasta ei hän kymmeneen vuoteen ole juuri lääkärin palveluita tarvinnut. Sai kai tarpeekseen.

   Poista
 3. Onnea Almalle ja hänen äidilleenkin! :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.