Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Työhuone / Studio

Lisäsin yläpalkkiin uuden sivun; Työhuone.

Työhuoneella järjestetään kursseja skräppääjille, jotka haluavat oppia uutta ajasta ja paikasta riippumatta. Ensimmäisenä järjestetään voimauttavan skräppäyksen kurssi.

Työhuoneella alkaa Voimaa skräppäyksestä kurssi Tammikuussa!

Skräppäyksessä tarinaa voi kertoa valokuvien, materiaalien, värien ja koristeiden avulla. Se voi toimia itseilmaisun välineenä silloin kun tunteita on vaikeaa muuten sanoittaa.

Ajatus voimauttavasta skräppäyksestä on kytenyt mielessäni jo pitkään. Olen itse kokenut skräppäyksen tärkeäksi kanavaksi ilmaista itseäni. Skräppäys on ollut minulle yksi harvoista asioista elämässä, jota olen tehnyt vain ja ainoastaan itselleni.

"Skräppään itselleni, omasta halustani, tarpeestani jäsennellä asioita ja muistaa. Taltioin sivuihini omaa historiaani, elämää sellaisena kuin sen näen. Työni ovat kuin yksittäisiä päiväkirjan sivuja. Ne kertovat siitä hetkestä, tunnelmasta ja tapahtumista. Sanojen sijaan kerrontaan on vain käytetty visuaalisia elementtejä." -emmo 

Voimauttava skräppäys eroaakin perinteisestä skräppäyksestä vain ajatusmalliltaan. Voimauttavaa skräppäystä tehdään itselle, omia tarkoitus periä varten, eikä työn tuloksen tarvitse miellyttää muita tai olla muille ymmärrettävä.

Kurssin tarkoituksena on pysähtyä hetkeen, tutustua itseen ja saada uusia välineitä itseilmaisun tueksi. Kurssi ei varsinaisesti ole tekniikka kurssi, mutta aloittelevien skräppääjien tueksi, ja miksei muillekkin ideoita antamaan, on videoita, joissa vaihe vaiheelta näytettään skräppisivujen syntyminen.

Voimaa Skräppäyksestä yhdistelee omaelämän kerrallista kerrontaa, oman kuvan kanssa työskentelyä ja perinteistä skräppäystä. Mukaan voivat tulle niin uudet kuin kokeneemmatkin skräppääjät.

Kurssin aikana saadaan tehtäviä jotka liittyvät valokuvaamiseen, sekä työstetään yksi sivu viikossa aiheeseen liittyen. Kurssilaiset saavat työohjeita, vinkkejä ja haasteita oman työskentelynsä tueksi. Lisäksi kurssilaiset voivat kysyä käytetyistä tekniikoista ja materiaaleista koko kurssin ajan.

Kurssi kestää viisi viikkoa, mutta kurssin hinnalla 25 euroa, sinulla on pääsy kurssimateriaaleihin helmikuun loppuun asti. Osallistuaksesi kurssille, sinulla täytyy olla google tili. Eli mikäli käytät bloggeria, Gmailia tai youtubea sinulla on jo sellainen.

Kurssille voi ilmoittautua sähköpostitse minnis . enqvist @ luukku . com

Arvonta!

Työhuoneen avajaisten kunniaksi pistetään pystyyn pieni arvonta! Voittaja saa ilmaisen Voimaa skräppäyksestä kurssin!

Perinteiseen tapaan sinulla on mahdollisuus saada kaksi arpaa!
Ensimmäisen arvan saat kakamalla yllä olevan Emmon työhuone kuvan blogissasi tai facebookissa ja linkittämällä sen tänne. Toisen arvan saat tykkäämällä sivustani facebookissa.

Arvonta suoritetaan 1.1.2013. Kurssi starttaa 10.1.2013

2 kommenttia:

  1. Hei, tosi kiinnostavan oloinen kurssi! Haluan ilman muuta mukaan arvontaan. Kommentoin uudestaan kun olen jakanut, en nääs harmi kyllä osaa vielä päivittää blogia mobiilina!

    VastaaPoista
  2. <3 voimaannuttava skräppäys, ihana idea!!!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.