Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

perjantai 28. joulukuuta 2012

Vuosi 2012

Vuosi 2012 oli vaiheikas ja monipuolinen. Pääsin tekemään ja kokeilemaan monenlaisia juttuja, sain töitäni esille ja monenlaisia uusia mahdollisuuksia aukesi. Moni tänä vuonna alkanut projekti on vielä kesken ja osa on poikinut jo uusia asioita. Olen kiitollinen niistä ovista joita vuoden aikana on auennut ja nyt osaan olla jo kiitollinen niistäkin ovista jotka matkanvarrella ovat sulkeutuneet.

Alku vuodesta hain ja pääsin mukaan Fiskarettesin DT:hen. Pesti oli hauska ja monipuolinen ja antoi uutta intoa tekemiseen. Etenkin Fiskarettesin pesti toi uskoa itseen ja omaan osaamiseen.


Keväällä osallistuin Scrap365:n  gallery calliin ja ilokseni sivuni valittiin julkaistavaksi! Olenkin unohtanut esitellä sivun täällä blogissa joten tässä se nyt sitten on!


Kesällä olin työharjoittelussa Amaliassa ja osallistuin Intohimona Askartelu -tapahtuman järjestämiseen. Vaikka työsarkaa riitti ja tapahtuman järjestämisessä oli aikamoinen urakka, niin opin paljon ja olen iloinen, että lähdin projektiin mukaan. Syksyn ajan emännöin myös Amalian haasteita.


Ilahduttavaa oli myös, että sivuni valittiin CSI-haasteen voittajaksi. Tai Star Witness on se oikea titteli. Tämä oli mielestäni todella mieltä ilahduttava kunnia.


Samoihin aikoihin pärjäsin hyvin myös Skissedilla haasteessa. 


Syksyllä pääsin mukaan elämäni ensimmäiseen ulkomaiseen DT:iin! 3rd eye on Puolalainen yhden naisen leimasin valmistaja. DT kokemus on ollut mahtava, on ollut hienoa olla mukana lahjakkaassa, innostuneessa ja aktiivisessa tiimissä.


Kesällä tein askartelu töitä myös Tiimarille. Omalla tavallaan haastavaa, mutta myös opettavaista ja innostavaa hommaa! Jouluaskarteluiden palautus oli jo elokuunlopussa, joten voitte kuvitella, että joulumielen esiin kaivaminen ei tapahtunut yhtä nopeasti kuin talvipakkasilla.


Yksi mukavimmista asioista askartelun saralla ovat olleet kurssit, joita olen saanut pitää. Olen oppinut valtavasti ohjaamisesta, askartelusta ja ylipäätään ihmisten kanssa työskentelystä!

Yksi huomion arvoinen iloinen asia on myös blogissani meneillään oleva Vuoroin Vieraissa sarja, joka on saanut mukavan vastaan oton teiltä! Kiitos siitä! Ja muistakaahan jatkaa mukana, vaikka mainos näköjään onkin vähän ajasta jäljessä!Olen myös saanut perehtyä skräppäyksen voimauttavaan puoleen. Olen pitänyt näyttelyn skräppäystöistäni, saanut työpajoilleni sponsoreita ja uskoa omaan työhöni. Olen tehnyt paljon asioita joita en ole pitänyt mahdollisena.


Uusi vuosi tuo tullessaan uusia haasteita. Kursseja niin ympäri Suomea kuin verkossakin. Toiveissa on uudistuksia myös blogiin. Erityisen ilahtunut olen yhteistyöstä Ihana-lehden kanssa.

Miten sinun askarteluvuotesi on mennyt?

Ooh! Tästä jäi puuttumaan yksi kohokohta! Skräppäysmatka Belgiaan.12 kommenttia:

 1. Hieno vuosi ollut sinulla. Nyt minäkin voin ehkä jopa tilata Ihana lehden, jos siinä näkyy sinun kädenjälkesi. En ole oikein löytänyt paljonkaan itselle sopivaa siitä, vaikka se ihan kiva lehti onkin. Ihanaa tulevaa vuotta ja Rauman kurssia odotellen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Anne-Marie! Ihanassa alkaa pieni skräppäyskoulu ensi vuonna :)

   Poista
 2. Upea on ollut vuotesi. Mukavaa loppuvuotta Sinulle.

  VastaaPoista
 3. Näin jälkikäteen on aina ihana hetkeksi pysähtyä ja katsoa taaksepäin :). Paljon olet saanut aikaan upeita juttuja! Toivottasti uusi vuosi tuo myös paljon uusia kokemuksia ja sopivan määrän haasteita. Taidanpa napata tämän kirjoituksen haasteen myös itselleni :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oikeasti on tosi hyvä välillä pysähtyä hetkeksi ja nauttia siitä mitä on, eikä koko ajan kuikia eteen päin ja katsoa mitä seuraavaksi pitäisi haluta saavuttaa. ;-)

   Poista
 4. Hieno katsaus kerrassaan hienoon vuoteen! On ollut ilo päästä seuraamaan sitä välillä myös lähietäisyydeltä - kiitos ystävyydestä ja monista mukavista muistoista :)
  Olkoon tuleva vuosi yhtä rikas sekä muistoja ja hyviä, skräpättäviä kuvia tuottava!!

  VastaaPoista
 5. Upeita juttuja oot päässy tekemään!! Kyllä kannattaa olla ylpeä ja tyytyväinen itseensä ja töihinsä!! Mun askarteluvuoden paras asia on ollut se, että olen saanut aikaiseksi jotakin ja vieläpä postattua ne blogiini :) Ihanaa Uutta Vuotta 2013!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maakari, kiitos! Ja tekeminen on oikeasti parasta, se, että tekee projketeja joihin itse on tyytyväinen!

   Poista
 6. Komea vuosi tosiaan! Osittain tämän innoittamana kirjoittelin omaan blogiini vastaavan - vielä luonnoksissa tosin :)
  Paljon onnea, inspiraatiota ja mahdollisuuksia ensi vuodelle!

  VastaaPoista
 7. Hieno vuosi, jatka samaan malliin! :-)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.