Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

torstai 28. marraskuuta 2013

Romantiikkaa!

Minulla oli ilo päästä 3rd eyen vierailevaksi suunnittelijaksi tässä kuussa. Käytän paljon heidän leimojaan, koska ne sopivat minusta monenlaisiin projekteihin. Tällä kertaa halusin tehdä jotain romanttista ja ihanaa.


I was so happy to able to be guest designer this month in 3rd eye's blog! I really love Drychas stamps and use them a lot in my workshops and in my work. I think they are are very versatile! This time I wanted to do something very romantic.


Aloitin leimaamalla tageihin sattuman varaisesti avaimia ja avaimenreikiä. Leimauksen päälle levitin ensin ohuen kerroksen gessoa ja siihen päälle sabluunan läpi kohopastaa. Pastan kuivuttua väritin tagin vesiväreillä. Lopuksi leimasin tagin päälle vielä ruusuja. Uudet ruusut leimasin erilliselle paperille, leikkasin irti ja kiinnitin tagiin. Viimeistelin tagit puupahvisilla kuvioilla ja teksteillä.


First I stamped with key and keyhole to tag and painted over the stamping with gesso. After that I added some texture paste with stencil. I colored the tags with watercolors. On top of everything I stamped with rose. I finished my tags with key and keyhole chipboards.Mukavaa päivää kaikille!

Photobucket

6 kommenttia:

 1. Upeita tageja! Osaisitko Paperilla-lehden toimituskuntaan kuuluvana vastata kysymykseen, mitä tarkoittaa tilauslomakkeessa oleva lause, että lehti on "kooste" kahdesta aiemmasta digilehdestä? Sisältääkö paperilehti siis molemmat digilehdet kokonaisuudessaan, vai onko kooste vain joitakin valittuja parhaita paloja niistä? Itseni tuntien tilaan lehden joka tapauksessa, sillä se on upea, mutta haluaisin ensin selvittää tämän, että tiedän mitä tilaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kiitos kommentistasi. :) Lehti toimii niin, että teemme neljä digilehteä ja kaksi paperilehteä. Paperilehti on sisällöltään suppemapi kuin digilehdet, se pyrkii olemaan monipuolinen kattaus, joka esittelee digilehtien parhaat palat. Toivottavasti käy hyvin ja saamme joskus tulevaisuudessa myös neljä paperilehteä!

   Poista
 2. Aaaaah kun nää on herkullisia! Miten näyttääkin niin fresseiltä tämmöiset värit kun on päivätolkulla tuijotellut joulukorttien punaista xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekkin kaiken jouluaskartelun keskellä mukava tehdä jotain täysin erilaista!

   Poista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.