Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

torstai 7. marraskuuta 2013

Skräppäys - Oili

Tämä sivun pitkällisen prosessin tulos. Välillä saattaa olla joku villivisio siitä mitä haluaa tehdä, mutta matkan varrella, erinnäisten käänteiden jälkeen, visio häviää, eikä oikein tiedä kuinka puolivalmista työtä jatkaisi.

Tässä kävi niin.

Olin kiinnittänyt paperit ja vellumin toisiinsa, levittänyt päälle gessoa ja maalannut päälle vesiväreillä. Sitten se iski. Tyhjän pään ahdistus. Lopputulos ei sopinut ajattelemaani kuvaan ollenkaan. Puolivalmis tekele hautautui mappi ööhön. Kunnes sitten muutama päivä sitten tulin selanneeksi tämän samaisen mappi Öön. Joskus hakiessani inspiraatiota palaan näihin puolivalmiisiin sivuihin ja erilaisiin tekniikkakokeiluihin ja saatan innostua käyttämään niitä jossakin.Tämä pohja näytti minusta itseasiassa ihan kivalta. Joskus aika tekee kummia. Kun mieli on vapautunut jostain kummallisesta "tästäpititullajonkunnäköineneikäsenäytäyhtäänsiltä" ajatuksesta, voi sivusta syntyä vaikka mitä! Ei siis koskaan kannata heittää mitään kokeiluita pois!


Kokeilin tähän ensikertaa Paperilohikäärmeestä ostamaani tekstuuri pastaa ja kuvasin työn heti kun se oli valmis, eli en odottanut massan kuivumista. Yllätykseni seuraavana aamuna oli melkoinen, kun tekstuuri pasta oli kuivunut läpinäkyväksi!


Näissä kuvissa tekstuuripasta on vielä valkoista.


Photobucket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.