Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

maanantai 11. marraskuuta 2013

Suuri Seikkailu -mixed media kurssi


Suuri seikkailu on skräppäyksen ja mixed median ympärille tehty verkkokurssi. Verkkokurssi koostuu videoista ja tehtävistä jotka voit katsoa ja tehdä omaan tahtiisi, omassa kotonasi. Et siis ole sidottu tiettyyn aikatauluun tai ajankohtaan!
Verkkokurssilla voit esittää kysymyksiä, ihmetellä ja jakaa kokemuksiasi muiden kurssilaisten ja opettajien kanssa.

Verkkokurssille osallistuminen ei vaadi omaa blogia, eikä suurta teknistä osaamista. Riittää, että sinulla on google -tili (jos sinulla on jo Gmail osoite, on sinulla myös google -tili).  Kurssilla voi edetä omaan tahtiinsa, kurssi materiaali on saatavillasi kaksi kuukautta liittymisesi jälkeen. Kurssilla toimitaan blogipohjalla, mutta kuvien jakamista varten on oma Flickr -ryhmä. Halutetssasi voit jakaa kurssityösi muiden kurssilaisten kanssa ja saada niistä palautetta.

Suuri Seikkailu vie sinut mixed median ihmeelliseen maailmaan. Kurssilla opit käyttämään erilaisia medioita, saat ideoita ja uusia näkökulmia tuttuihin tarvikkeisiin ja löydät itsesi yltäpäältä musteissa, misteissä ja muissa mömmöissä!

Mixed median tekniikoita voit käyttää skräppäyksessä, korttien tekemisessä ja muussa askartelussa. Voit luoda erilaisia tekniikoita yhdistelemällä upeita tauluja omaksi ja sukulaisten iloksi! Mixed media tekniikoiden avulla voit jättää oman kädenjälkesi valmiisiin materiaaleihin ja luoda yksilöllisiä, oman näköisiäsi töitä.

Suuri seikkailu sisältää 20 videota ja yli 10 tekniikkaa. Kurssilla hyödynnetään materiaaleja jotka ovat helposti kaikkien saataville, mutta mennään myös pääedellä Gel Mediumin ja gesson maailmaan.

Suuri Seikakilu kutsuu sinut mukaan heittäytymään ja löytämään oman luovuutesi!

Kurssin opettajina toimii allekirjoittaneen lisäksi Paperiliittimen Riikka. Kurssin hinta on 30€, materiaalipaketin kanssa 45€ + pk. Pelkkä kitti 17€ +pk.Ilmoittaudu sähköpostitse osoitteeseen minna@emmo.fi
Laita otsikkoon nimesi + kurssin nimi ja liitä mukaan yhteystietosi ja googletilisi osoite.

Photobucket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.