Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

tiistai 26. marraskuuta 2013

Skräppäystä -Syncro

Tämän työn tein edelliseen Ihana -lehden numeroon. Halusin sivuun tekniikkaa, mutta myös maskuliinisempaa lähestymistapaa.

Monien ensivaikutelma skräppäyksestä on kovin tyttömäinen, paljon kukkia ja söpöä tilpehööriä. Tähän sivuun halusin yksinkertaisuutta ja rauhallisuutta, ja mielestäni sivu sopii hyvin autonkorjauskuvan yhteyteen, vaikka sydämiä sinne olen ujuttanutkin.

Sivu on pohjimmiltaan hyvin yksinkertainen. Pohjan muokkaukseen olen käyttänyt gessoa ja vesivärejä ja päälle olen leimannut hieman viikonpäivä leimasimella ja liimannut tarroja ja puisia nuolia.


Photobucket

4 kommenttia:

 1. Ihanat värit, ihanaa rouheutta ja nuo dymotarrat sopii tähän niin loistavasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oli vaikeaa pidätellä itseään, ettei laita yhteen sivuun enempää :)

   Poista
 2. hei huomasin kaupassa sen uuden paperiaskartelulehden jota olet ollut tekemässä ja tämä ei nyt liity lehteen mitenkään mutta ajattelin kysyä noista sun korvien venytyksestä että kuinka äkkiä venyttelit niitä...oliko millin kuussa vai? sulle sopii noi venytykset hyvin.mietin vaan että onko liian lyhyt väli jos parin viikon välein vaihtais milliä isompaan koruun? jos nimittäin ei ole kipuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että olet löytänyt Paperilla -lehden! Mä en ole oikeastaan hirveästi venytellyt mun koruja, vaan leikauttanut ne suoraan 8 mm. Nykyisin mulla on 10 mm ja ne olen venyttänyt puoli vahingossa, koruja vaihdellen. Vähän kerrassaan on varmasti hyvä idea. Apua saa myös asiantuntevista lävistysliikkeistä.

   Poista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.