Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

torstai 30. tammikuuta 2014

Mixed media taulu

Akryylimaalit ja Pan pastellit

Tämä taulu syntyi Whimsical Mixed media työpajassa CHA -messuilla. Työpajaa ohjasi kaksi energistä leidiä, Einat Kessler ja Susan Weckesser. Työpaja oli hauska, joskin pienen sekaannuksen vuoksi heillä oli aikaa tunti vähemmän kuin mitä alkuperäiseen suunnitelmaan kuului. Ajatus oli kuitenkin hauska, eli samoja materiaaleja ja mömmöjä käytettiin eri tavoin ja erilaisiin projekteihin.

Minä en kiireestä johtuen saanut aikaiseksi kuin tämän yhden työn. Eli pienelle kanvas pohjalle tehdyn taulun. Kanvas pohja pohjustettiin ohuella kerroksella gel mediumia, jonka päälle on maalattu akryylimaaleilla tausta. Talo on tehty leimaamalla se valkoiselle paperille ja värittämällä Pan pastelleilla. Kukat ja aurinko on leikattu irti kuviopaperista, alareunan kukat taas on värjätty pan pastelleilla.
Matkan jälkeen en oikeastaan ole tehnyt muuta kuin työstää Smash bookkia. Minulla on siinä ihan uudenlainen motivaatio, sillä käytän valmista kirjaa osana kouluprojektia. Tänä keväänä keskityn myös opinnäytetyöni tekemiseen ja totta kai Paperilla -lehteen. Tämä kaikki heijastuu oman blogini päivittämistiheyteen, mutta ei se määrä, vaan se laatu! Eikös se niin mene?
Photobucket

1 kommentti:

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.