Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

lauantai 11. tammikuuta 2014

Amerikka osa II

Amerikanmatka päivitykset jatkuvat.Eilen oli ensimmäinen päivä CHA -messuja, ohjelmassa oli aikamoinen valikoima erilaisia kursseja. Mm. Rangerin supersuositut kurssit opettajana Tim Holtz ja Dilyusions mistit luonut Dyan Reaveley. Itse en kummallekkaan kurssille päässyt varsinaisesti kurssilaiseksi, mutta lehdistö korttini turvin pääsin seuraamaan Dyanin kurssin opetusta. Elinalla kävi parempi tuuri ja hän mahtui mukaan kummallekkin kursille!


Minulla oli ilo osallistua Sizzix Designer työpajaa, jossa stanssien suunnittelijat itse ohjasivat meitä osallistujia. Kovin moni nimi ei jäänyt itselleni mieleen, mutta pakko tietenkin hehkuttaa yksi heistä oli Tim Holtz. Kiersimme pien ryhmissä suunnittelijalta toiselle ja loimme kahdeksan erilaista pientä ja nopeaa projektia.


Kävin messuilla pyörimässä ja ihmettelemässä rakentamista. Monien osastojen eteen on nähty valtavasti vaivaa ja ne ovat visuaalisuudeltan jotain, mitä euroopan messuilla en ole koskaan nähnyt! Sizzixin ja Tim Holtzin kojuja kävin hitusen jo vilkuilemassakin ja wau. Olen sanaton.


Tänään kun messut varsinaisesti aukeavat, toivon että saan kuvia näistä ja monista muistakin upeista osastoista! Odotan innolla kaiken näkemistä valmiina.

Tässä kuva Elinasta Colorful artist kurssilla. Olen hitusen kateellinen, etenkin kun joku oli jättänyt tulematta tälle loppuunmyydylle kurssille.

Illalla ohjelmassa oli CHA Bloc party, jonne keräännyimme syömään, nauttimaan live musiikista ja muista ohjelmanumeroista. Pöydässämme kävi mm. taikuri!
Vietimme hauskan illan Taavan, Suvin ja Tarun kanssa.

Iltajuhlissa arvottiin monien muiden palkintojen lisäksi 1000 dollaria, mutta harmillista kyllä minua ei arpaonni suosinut tällä kertaa.
Mutta nyt aamupalalle ja kohti uutta messupäivää!
Photobucket

1 kommentti:

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.