Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

lauantai 25. tammikuuta 2014

Liitutaulu

Kuten aikaisemmin olen tällä kirjoitellut (toivottavasti en vielä kyllästymiseen asti!). osallistuin CHA -messuilla erilaisille kursseille.

Tämän kurssin valitsin opettajan vuoksi. Olen seurannut Limor Webberiä netin välityksellä jo pidempään ja halusin päästä kokemaan hänen opetustaan ihan livenä. 
Workshopissa sponsorina toimi Faber-Castell ja pääsimme kokeilemaan gelatoksia ja muita mömmöjä.

Gelatokset ovat puikoissa myytäviä vesiliukuisiä värejä. Näistä on paljon kohistu viime aikoina, mutta mun täytyy onnekseni sanoa, että en näistä ihan hirveästi innostunut. Puikoissa ei sinällään ole mitään vikaa. Niillä voi värittää erilaisia pintoja, väri on hyvin kylläistä, eli pigmenttiä väreissä on runsaasti ja sitä voi helposti levittää vesiväripensselillä. Silti, en vaan innostunut.


Se mistä sen sijaan innostuin oli tuo liitutaulu. Liitutaulut ovat nyt todella pinnallaja niitä näki erilaisissa muodoissa. Paperina, koristeina, tarroina. Tässä olemme kuitenkin maalanneet liitutaululla maalilla kartongin kahteen kertaan jolloin tuloksena on peittävä liitutaulupinta.

Tuota kirjoittamista pitää vielä treenata, mutta kurssilla piti heittää kritiikki omaa käsialaa kohtaan pois ja antaa mennä!

Kanvaksesta on leikattu keskusta pois, ja jäljelle jääneestä palasta on leikattu saksilla nuo lehdet. Kukka on värjätty Gelatoksilla ja siinä ne mielestäni toimivat hienosti. Kukassa on kaunis ja pehmeä väri.


Mukavaa päivää sinulle!


Photobucket

1 kommentti:

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.