Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

perjantai 10. tammikuuta 2014

Terveisiä Hollywoodista!

Nyt on takana ensimmäinen päivä täällä maailman toisella laidalla. 10 tunnin aikaerosta huolimatta nukuin yön aika hyvin, ehkäpä siitä johtuen, että valvomista oli takana jo yli vuorokausi!

Tässä on muutamia kuvia meidän päivästämme, jonka vietimme täysinä turisteina Ameerikan ihmeitä ihastellen. Kävimme kaksikerroksisella bussilla kiertoajelemassa ja sen jälkeen puolivahingossa ajauduimme Universal studioille shoppailemaan. Itsehuvipuisto oli jo sulkeutunut, mutta alueella riitti nähtävää ja koettavaa koko illaksi.

Ollaan nähty uskomattomia tyyppejä, paikkoja ja asioita, joita on tottunut näkemään vain elokuvissa. Ollaan istuttu keskellä ihmisvilinää syömässä katuruokaa. Ja tietenkin Hard rock cafessa hampurilaisella. Huh, päätä pyörryttävää touhua! Kaikesta tästä lisää kunhan tulen suomeen, mutta tässä pieniä maistiaisia reissusta.

Walk of fameFarmers market


Chinese theatre


Dylan's candy bar


Hard rock cafe

Universal studiosNyt nukkumaan sillä huomenna on herätys jo viideltä, jotta ehdimme CHA- messuille kahdeksaksi! Jännittävää! Kuvia messuilta tähän samaan tapaa toivottavasti heti huomenna.


Photobucket

1 kommentti:

  1. Ihan Ameriikassa asti, oi kateus iski :)
    Nauti tästä hetkestä (varmaan nautit sanomattakin) kotona ehtii sitten nukkua :):)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.