Etusivu PageMina PageKurssit PageOhjeita PageLinkkeja PagePaperilla-lehti

keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Vuoden 2013 Top tusina

Vuoden vaihteeseen täällä blogimaailmassa kuuluu listata vuoden parhaimpia töitä, hetkiä ja muistoja. Se on mielestäni mukava tapa tehdä hatun nosto kuluneelle vuodelle ja taputtaa itseään selkään. Olen tehnyt näin kivoja juttuja vuoden aikana!

Usein alkavaan vuoteen liittyy lupauksia ja mä olen jo monena vuonna pyrkinyt tekemään lupauksia jotka ei olisi hengeltään vaatimuksia vaan pikemminkin voimaa antavia, lupauksia pitää itsestä ja omasta jaksamisesta huolta ja sitä kautta lisätä myös läheisten hyvinvointia. Viime vuonna lupasin itselleni liikkua säännöllisesti ja sen olen melkolailla onnistunut pitämään. Olen löytänyt liikunnasta iloa ja se on lisännyt positiivista energiaa elämääni.

Tänä vuonna lupaan itselleni nauttia ruuasta. Haluan syödä hyvin ja hyvää. Puhdasta ruokaa. Hyvää lihaa. Rakkaudella leivottuja herkkuja. Haluan panostaa ruokahetkiin, ennakoida enemmän. Hauduttaa pidempään. Kutsua ystäviä syömään. Opetella jonkin uuden ruokalajin valmistuksen. Haluan leipoa leipää ja tehdä itse makkaroita.

Tästä tulee herkullinen vuosi!

Muutama päivä sitten listasin jo asioita, joita minulle on kuluneen vuoden aikana tapahtunut, mutta halusin tehdä vielä erillisen postauksen siitä millaisia projekteja olen saanut kuluvan vuoden aikana tehtyä. Olen koonnut projektit tähän satunnaisessa järjestyksessä.
Tein nämä kaksi kirjaa erään kouluprojektini yhteydessä ja olen niihin erittäin tyytyväinen! Kirjansidonta oli sekä hauska, että hyödyllinen taito oppia!
Jostain syystä tämä yksinkertainen sivu miellyttää silmääni. Tykkään vahvasta geometrisesta kuviosta taustalla ja sitä sekoittavista roiskeista.
Mixed media kanvas on tehty Raumalla, opettamani kurssin yhteydessä. Tykkään sen voimakkaista väreistä ja pinnan tekstuurista.
Selkeä, iloinen ja sommittelultaan onnistunut työ, jossa olen käyttänyt doodlausta!
Finnabairin kurssilla Tukholmassa tekemäni kanvas, joka on minulle erityisen tärkeä.
Tänä vuonna olen taas innostunut korttiaskartelusta! Tämä kortti jäi erityisesti mieleeni, koska onnistuin käyttämään kuviosaksia, ne kun eivät normaalisti kuulu käyttämiini tarvikkeisiin.
Iloinen sekamelska, joka kertoo rakkaista pojistani. Sivua oli kiva tehdä ja tykkään lopputuloksesta todella paljon. Inspiroiduin kirjoittamaan sukkapuikolla tarinoinnin.
Hauska, haastava projekti jonka tein guest Designerina Tando Creativille. Pitäisi tarttua useammin kolmeuloitteisiin töihin!Erilainen, inspiroiva ja hauska projekti. Omaa maata kuvastava nimilappu Artfusion tapahtumaan. Tuohi oli uusi tuttavuus, mutta tämä työ inspiroi tuohen käyttöön muissakin projekteissa.
Kesäinen sivu rakkaudesta. Oi, ihanaa! Tässä työssä olen käyttänyt pigmenttijauheita yhdessä läpinäkyvän kohopastan kanssa. Tykkään työstä, sillä siinä on käytettymixed mediaa hienovaraisesti.
Guest Design project 3rd eyelle. Hauska ja antoisa pieni projekti! Nämä ovat vastakohta edelliselle projektille. Näissä on tekniikkaa tekniikan päällä, ideana kerroksellisuuden luominen, väreillä leikkiminen ja leimasinten monipuolinen käyttäminen.


Oili 5v

Skräppisivu Priman BAP haasteeseen aiheena tyttöni 5v synttärit. Pidän sivun värimaailmasta, valokuvista ja helppoudesta. Palaset näyttävät iltä, että ne ovat loksahdelleet kohdilleen aivan itsestään.


Oletko sinä jo tehnyt oman listasi?

Photobucket

19 kommenttia:

 1. Ihania töitä ja ihania värejä!

  VastaaPoista
 2. Hyvää tätä voutta sinne Kirkkonummelle! Ajattelin kysyä tätä kautta kun en muuta keksinyt. Kävin Tampereen kädentaidon messuilla marraskuussa ja kävin sinun juttusilla. Tilasin sen Paperilla lehden ja ajattelin kysyä että milloin saan mahdollisesti ensimmäisen lehden? Sehän ilmestyy muutaman kerran vuodessa, mutta eikös se ensimmäinen jo ilmestynyt silloin marraskuussa, saako sitä enää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Tilaus alkaa seuraavasta Paperilehdestä, joka ilmestyy kesäkuussa. Uusimman lehden saat ostettua esimerkiksi täältä http://ihanalehti.omaverkkokauppa.fi/epages/ihanalehti.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/20130206-11092-188952-1/Products/0006

   Poista
 3. Uu, hienoja! Tykkään erityisesti tägeistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En ole kauheasti tageja tehnyt, mutta tänä vuonna innostuin. Suunnittelin juuri, että pitäisikö lähteä tekemään Timpan 12 tagia! :)

   Poista
 4. Hienoja töitä! Noi stempunk-lasit oli kyllä mahtavat vaikkakin oli siellä monta muutakin minusta mahtavaa työtä. Juu, piti itsekin tehdä omat top-listat kuluneen vuoden töistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Steampunk lasit oli kieltämättä itsellekkin mahtavan hauska projekti. Täytyy käydä kurkkaamaassa sun lista!

   Poista
 5. Ihania inspiroivia töitä! Haluan osallistua jollekin sun kurssille, jotta tule tehtyä juttuja. Susanna S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ensi vuoden kursseja en vielä ole suunnitellut, sillä Paperilla -lehden ja opparin tekeminen pitävät aikataulun aika kiireisenä. Teen mielelläni kutsusta muutamia kursseja ;) Ja alku syksystä olen kurssittamassa Matka luovuuteen tapahtumassa.

   Poista
 6. Aivan mahtavia askareita, wow!
  Ihanaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
 7. WAU WAU WAU!!! Jokainen työsi on aina todellinen taideteos. Aimo annos luovuutta ja uusia ideoita. Olet loistava inspiraation lähde!

  VastaaPoista
 8. Hieno kokoelma upeasta askarteluvuodesta! Mitä värien runsautta ja tekniikoiden taituruutta! Oli mukavaa lukea myös muutama kommentti töistäsi ja kuulla, miksi juuri nämä työt ovat sinulle tärkeitä. Muitakin hienoja on nähty vino pino!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elina, oli oikeastaan kiva perustella itselleenkin, että miksi juuri nämä työt! :)

   Poista
 9. Ihanan monipuolisia töitä listalla! Nuo steampunk lasit ja Finnabairin kurssin kanvas, sekä tuohitagi nousevat itselleni listan kohokohdiksi, aivan mielettömän hienoja!
  Kasasin itsekkin listan ensimmäisestä ympäripyöreästä askarteluvuodestani :)

  VastaaPoista
 10. Nämä on kyllä mahtavan näköisiä ja upean erilaisia töitä kaikki!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, vielä kivempaa jos kommentoit!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.